Jaarfeest

Als bestuur willen we nogmaals uw aandacht vragen voor de jaarvergadering en de feestavond op 22 oktober. In de eerste uitnodiging is namelijk niet juist aangegeven dat het een spetterend feest gaat worden.

 Voor de muziek hebben we Lediedzjee uitgenodigd.

Naast een geweldige muzikale ondersteuning van het feest wordt er een muziekquiz gehouden, waar onze muziekkennis zal worden getest.

 Ook hebben we een heerlijk warm en koud buffet met een centrale rol  voor Sallandse beenham met honing mosterdsaus en satésaus en er zijn diverse salades, gehaktballetjes en satéstokjes in satésaus incl. stokbrood en verschillende soorten broodjes aangevuld met plakken rollade op schaal

Daarnaast hebben we natuurlijk weer een uitgebreid ijsbuffet als dessert.

 Heeft u zich nog niet opgegeven, dan kan dat alsnog via de mail of bij de contactdame, die bij u langs komt. Is de contactdame al bij je geweest en wil u toch komen. Geen probleem: u kunt altijd op de avond zelf afrekenen bij de penningmeester. Aangezien wij in verband met het buffet een indicatie willen vanhet aantal mensen, hopen wij dat iedereen zich alsnog op tijd aanmeld bij de contactdame of per mail.

 

We vinden het fijn als je er bij bent, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!!

 

Graag tot dan!

Agenda jaarvergadering:

 

1        Opening 

2        Mededelingen

3        Financieel verslag.

4        Kascontrolecommissie.
          Goedkeuring financieel verslag
          Verkiezing nieuw lid kascontrolecommissie.

5       Jaarverslag

6      AED stand van zaken

7       Rondvraag

8      Sluiting en aanvang feest

Home