Fietsen

Aan alle “Huisturfleden”

 

Zondag 7 juni 2015 houden wij weer onze jaarlijkse fietstocht. Wij fietsen deze keer weer niet vanuit de buurt, maar een mooie route van ongeveer 25 km in de omgeving van Koekange. Uiteraard wordt u onderweg voorzien van het nodige vocht en voldoende versnaperingen. De fietstocht is voor leden gratis, introducés zijn van harte welkom maar betalen een bijdrage van € 2,00 per deelnemer aan deze activiteit.

Kinderen tot 10 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene.

We verzamelen bij de fam. Lochtenberg, Sponturfwijk 12, waar om 13:00 gezamenlijk naar de carpoolplaats Willem Moesweg te Zuidwolde rijden waar we met de fietstocht gaan starten.

Zij die niet zelf hun fiets kunnen vervoeren moeten dit voor woensdag 3 juni doorgeven middels onderstaande strookje, in te leveren bij Johan Logtenberg Sponturfwijk 12 of via de mail: huisturf@gmail.com. Zij worden zondag 7 juni om 12:45 verwacht bij de fam. Logtenberg om de fietsen te kunnen inladen.

Zij die zelf hun fiets kunnen vervoeren hoeven zich niet aan te melden maar verwachten wij voor vertrek bij de fam. Logtenberg.

Wij hopen op mooi weer, heeft u nog vragen neem dan contact op met Johan tel: 612855

.

 

Groeten,

 

het bestuur van “Huisturf”

Home