Burendag

Aan alle  buurtgenoten.


Het bestuur en de werkgroep AED hebben de handen ineen geslagen om een nationale Burendag te organiseren.


Waar                            : terrein van fam. Brouwer aan Den Oosterhuis 27.


Tijd                               :  24 september van 13.00 uur tot plm. 16.30 uur.


Wat is er te doen      :  oogstmarkt, dierenkeuring, sponsorloop  (wel opgeven via opgavestrook)


                                     : springkussen en de koffie met cake staat klaar.


Kosten                       :  Deelname is gratis. Evt. opbrengsten zijn voor de verkopers zelf.


 


Let op:


De dierenkeuring is voor kinderen tot 15 jaar. Je mag alleen kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia?s, kippen enz. meenemen. Dus geen koeien, paarden etc.


Wat betreft de oogstmarkt: iedereen kan zijn of haar ?eigen gemaakte? waren aanbieden en verkopen. De deelnemers kunnen hun kraam opbouwen vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur.


De Sponsorloop (officiƫle opening AED?s)


Zoals een iedereen w.s. allang weet zijn er 2 AED?s geplaatst. 1 Bij fam. Paalman aan Den Oosterhuis 26 en 1 bij Fam. van ?t Erve aan Sponturfwijk 34. Iedereen nogmaals dank voor alle giften. De AED vrijwilligers hopen op een gezonde buurt. Alle vrijwilligers worden nu al bedankt voor hun inzet. 


Om 13.30 uur wordt het startschot gegeven voor de sponsorloop voor de Stichting Hartekind.  Deze stichting komt op voor de belangen van kinderen met een aangeboren hartafwijking.


De loop gaat van AED naar AED en duurt een uur. Dus na het startschot hol, loop, wandel of draaf  je van Den Oosterhuis 26 naar Sponturfwijk 34.  De enkele afstand is 1700 meter. Dus mensen stimuleer elkaar en loop mee. Het parcours is geschikt voor alle alle leeftijden, rolstoelers etc.


Elke loper zorgt voor zoveel mogelijk sponsoren. De loper die het meeste geld binnen brengt en diegene die de langste afstand loopt vallen in de prijzen. In de kraam van de AED werkgroep wordt een demonstratie gegeven over hartreanimatie. Je kunt het zelf ook een keer proberen.


Wil je je nog opgeven als vrijwilliger voor de AED of de reanimatiecursus (beging september) volgen. Meld je dan aan bij Hans Paalman, tel: 620322 of via E-mail h.paalman@ravijsselland.nl.


Heb je vragen over de sponsorloop of over de AED, bel dan Henk Brouwer tel: 612761.  Ga je lopen. Vul dan het onderstaande strookje in.


 Het Sponsorloop formulier vindt U hier


De werkgroep AED en Huisturfbestuur


 


  


Home